élmény, a mozgás szabadsága

MEDENCE GYÁRTÁS | TELEPITÉS ORSZÁGOSAN

A medence a kiválasztástól a beépítésig

- Medence alapok a legjobb döntéshez: Segítséget nyújt medence alapinformációkat összegyűjtő oldalunk

- Medence választása: Méret, forma, mélység, fedés, egyéb kiegészítők kiválaszátsa


SZÁLLITÁS TELEPITÉS
Ha egy medence megnyerte az Ön tetszését, kérjük hívja műszaki kollégánkat, aki részletes információkat ad a választott medence szállíthatóságáról, a pontos szállítási költségről, a szállítás várható időpontjáról.
Ha Ön teljeskörü beépítéssel szeretné megrendelni a kiválasztott medencét, kérjük hívja műszaki kollégánkat, aki a helyszín ismeretében részletes árajánlatot biztosít a medence telepítésére, szállítására. Amennyiben a telepítési árajánlat elnyeri az Ön tetszését, egyeztet a medence beépítésének idejéről, elkészíti a medence telepítéséhez szükséges dokumentumokat.

Ha egy medence megnyerte a tetszését, akkor kérjük hívja műszaki kollégánkat, aki részletes információkat ad az Ön által választott medence szállíthatóságáról, a pontos szállítási költségről, a szállítás várható időpontjáról.

Szállítási méretek: Medence szállítást közúton (gazdaságosan) maximum 3,4m szélességig, 6m hosszúságig vállalunk, ezt meghaladó méret esetén a medencéket helyszíni összeállítással tudjuk megrendelőink számára biztosítani. 

Megrendelés: Kollégánkkal történő telefonos egyeztetéssel, majd erről írásos visszajelzést, szállítási szerződést küldünk. A megrendelési garancia elutalásával a megrendelés aktívvá válik. 

(Műszaki és megrendelési ügyfélszolgálat: Telefon: 06 (30) 422 - 2681)

Medence szállítása: Megrendeléstől számított 10 munkanapon belül.

Pénzügyi kiegyenlítés: 50% megrendelési garancia előreutalással, 50% átadás átvételt követően.